Dobavljači

Poštovani proizvođači, ukoliko imate proizvod koji zadovoljava kriterije gotovog prirodnog hrvatskog proizvoda, a želite ga plasirati na tržište molimo da nam se obratite s punim povjerenjem.

Trgovina Natura Croatica je prva trgovina u Hrvatskoj koja prodaje isključivo prirodne hrvatske proizvode, a posluje od siječnja 2005. godine. Obzirom da nismo mjenjali lokaciju, Zagrepčani već znaju gdje smo i što nudimo. Trgovina Natura Croatica je od prvog dana poslovanja prisutna i na Internet stranici www.naturacroatica.hr  tako da smo i po tom pitanju  zauzeli svoje mjesto. Vodimo računa o prisutnosti na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter.

Naši djelatnici su upoznati sa svim proizvodima koje prodaju jer ništa ne može doći na police naše trgovine, a da mi nismo isprobali. Često u suradnji sa proizvođačima organiziramo degustacije i promotivne prodaje proizvoda jer na taj način upoznajemo potrošače s pravom hrvatskom kvalitetom. Ukoliko  proizvodite rakije ili likere obavezno ćemo vas tražiti gratis robu za degustaciju jer je naša posebnost upravo u tome što naši kupci mogu probati vašu rakiju ili liker prije nego se odluče na kupnju. Na taj način potičemo na kupnju vaših proizvoda i radimo na realnom pozicioniranju na tržištu. Vjerujemo da je i vama najdraži takav vid prodaje ukoliko vjerujete u svoj proizvod. O svakoj rakiji ili likeru znamo ispričati priču , na kojoj je bazi napravljen, količina alkohola, količina šećera ili meda, način izrade, ali ćemo vrlo rado istaknuti i  posebnosti za svaki pojedini proizvod ukoliko nam obratite posebnu pozornost na neku po vama važnu razliku u odnosu na druge proizvode.

Imati robu u trgovini Natura Croatica znači imati robu na pravom mjestu gdje prirodni hrvatski proizvod i zaslužuje biti.  Trgovina Natura Croatica, rakijama i likerima  s vlastitom dostavom opskrbljuje i brojne ugostiteljske objekte tako da uvidom u broj prodajnih kanala, asortimanom kojim raspolažemo kao i korektnim cijenama možemo slobodno reći da smo središnje mjesto hrvatskih rakija i likera.

Brojni odrađeni poslovi s kongresnim agencijama, ambasadama, konzulatima, kao i privatnim malim i velikim tvrtkama nam potvrđuju da smo na pravom putu i stoga postanite dobavljač trgovine Natura Croatica i plasirajte svoj proizvod kroz uhodanu trgovinu i veletrgovinu. Ovdje će vaši proizvodi dobiti zasluženu pažnju. Informacije o proizvodima kao i uvjete poslovanja pošaljite na vilmanaturacroatica@gmail.com, mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.