Korčula u maslinovom sapunu Brač fini sapun 100g

Sapun od maslinovog i eteričnog ulja bosiljka

Bosiljak (Ocimum basilicum) pomaže kod nervoze, histerije. Ublažava napetost, potiče dobro raspoloženje. Sapun povoljno djeluje na umornu kožu, dobar je antiseptik i potiče cirkulaciju. Djeluje stimulirajuće i ojačava fizički zamoren organizam. Preporuča se za njegu lica i tijela.

  • Proizvodi: Brač fini sapuni
  • Mjesto: Postira, Brač Dalmacija
  • Sastav: glycerin, olivae oleum virginum, glucose, sodium stearate, palm oil, lauyl polyglucose, cocnut oil, sodium hydroxide, propylene glycol, aqua, aetheroleum basilici, norbixin
  • Pakiranje: 100g
  • Dodatne informacije: Maslinovo ulje je najupotrebljavaniji sok ikad iscijeđen iz biljke. Obiluje vitaminima A, D, E i K te polifenolima. Posebno značajnu ulogu ima vitamin E, koji sprječava boranje kože i usporava proces njezinog starenja. Zato ga i nazivamo "vitaminom mladosti" jer koži daruje ljepotu, čini je mekom, glatkom i elastičnom. Sapun je napravljen od potpuno prirodnih sastojaka, sadrži isključivo ulja biljnog podrijetla. Sapuni su bez konzervansa, ručno su rađeni i svaki je unikatan. Izvoran su hrvatski proizvod koji je nagrađen mnogobrojnim priznanjima i medaljama. Sapuni su dobar kozmetički proizvod i autentičan hrvatski suvenir. Svi sapuni mogu se koristiti u aromaterapiji.
Postira, Brač,
Dalmacija

Akcije:

Za kupnju proizvoda u vrijednosti većoj od 500 kuna, Natura Croatica vam poklanja dostavu na području cijele Hrvatske. Zbog tehničkih ograničenja, ova akcija ne vrijedi za aranžirane pakete.

Cijena:
39.00kn

Želite li naručiti ovaj proizvod?
Kontaktirajte nas!

Korčula u maslinovom sapunu Brač fini sapun 100g