Uvjeti poslovanja

Poštovani kupci,
sve proizvode kupljene kod nas ćemo vam besplatno zamotati ili zapakirati i dekorirati u jednoj od košarica, drvenih ili kartonskih kutija kupljenih kod nas.

Dostava za kupnju iznad 500 kn na području cijele Hrvatske je besplatna.

Za pravne osobe odobravamo količinski popust prema dogovoru. Za marketinške, svadbene, turističke agencije, ugostiteljske objekte ili za daljnju prodaju odobravamo poseban rabat prema dogovoru.

Plaćanje za sve pravne osobe je isključivo avansno prema ponudi, jer iza nas stoje mali proizvođači koji ne mogu podnijeti odgodu plaćanja.

Rok isporuke je najviše sedam radnih dana od dana uplate, osim u slučaju ekstremno velikih narudžbi ili personalizacije proizvoda.

Zbog prirode proizvoda koje prodajemo može se dogoditi da nismo u mogućnosti isporučiti pojedine artikle kroz čitavu godinu ili da se određeni artikal proda u cjelosti pa ga nema u ponudi do sljedeće sezone .

Cijene na našoj web stranici u većini slučajeva odgovaraju stvarnim cijenama, ali vas molimo da uplatu vršite prema ponudi jer se cijene kod proizvođača, a samim time i u trgovini mogu promjeniti, a da na stranici greškom nisu ažurirane.