O nama

Trgovina Natura Croatica otvorena je u siječnju 2005. godine i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda.

Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada, te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima. Tako smo potaknuli i proizvođače da legaliziraju proizvodnju, ulože u dizajn svojih proizvoda i sa ponosom ih predstave tržištu.

Još uvijek u povojima tržište prirodnih hrvatskih proizvoda danas se napokon može nazvati "tržištem".
Danas, samo u Zagrebu ima nekoliko takvih trgovina, a proizvodnja prirodnih proizvoda u stalnom je porastu.

Trgovina Natura Croatica se između ostalog specijalizirala za prodaju hrvatskih rakija, likera i maslinovih ulja za „kućnu uporabu“ u pakiranjima od 1 litre. Tako u našoj ponudi možete pronaći više od sto i trideset vrsta rakija i likera po najpovoljnijim cijenama, a kako ne bi kupovali „mačka u vreći“ kod nas možete probati prije kupnje sve rakije i likere koje imamo u ponudi.

Samo vrhunska maslinova ulja iz Istre, Primorja ili Dalmacije  po povoljnim cijenama se nalaze u standardnoj ponudi trgovine. Za vas smo napravili široki izbor koji će zadovoljiti i najprofinjenije ukuse.

Okupili smo male proizvođače prirodnih proizvoda od Nuštra pa sve do Dubrovnika. Artikle koje prodajemo biramo prema kvaliteti proizvoda, ali ne zanemarujemo dizajn kako bi ih s ponosom mogli zvati suvenirima. Sve artikle aranžiramo i pakiramo u drvene kutije, kartonske kutije, košarice ili pakete prema želji kupca.

Sve poklone kupljene kod nas besplatno dekoriramo i aranžiramo. Svi pokloni kupljeni kod nas mogu se personalizirati (gravura na drvene kutije, otisak naljepnice, privjesnice ili ispisivanje teksta na sam proizvod).

Naše iskustvo u izradi, aranžiranju i pakiranju poklona je vrlo veliko, a naši kupci su od veleposlanstava, kongresnih agencija, svadbenih agencija, restorana, ugostiteljskih objekata, uglednih tvrtki pa sve do ministarstava, fakulteta i drugih državnih institucija.

Ukoliko imate goste iz drugih zemalja ili goste iz hrvatske koje želite podsjetiti da Hrvatska ima osim prirodnih ljepota i ogromnu paletu prirodnih proizvoda malih proizvođača i poljoprivrednih gospodarstava, a pritom biti ponosni kada uručujete poklon molimo da nam se obratite s povjerenjem.

U travnju, 2013. godine trgovinu Natura Croatica preuzima Pekarna slastica "Vilma", renomirani proizvođač delikatesnih proizvoda s otoka Raba.

Sa štovanjem,
Natura Croatica

Vilma Natura Croatica 

Trg Municipium Arba 7,Rab